De Pepermolen
  • Welkom!
  • Menukaart
  • Lunch
  • Paasmenu
  • Reservatie
  • Wijnkaart
  • Dranken
  • Route
  • Linken
  • Sfeerbeelden

De Pepermolen stelt voor:

Lunch:
€ 28,50 p.p.
Wordt geserveerd op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
(met uitzondering van feestdagen).
Ze bestaat uit soep of voorgerecht & keuze uit 2 hoofdgerechten.
Steeds wisselend volgens marktaanbod.
We werken uitsluitend met dagverse producten.


Menukaart:


Menu:

Wortelsoepje met ras-el-hanout
& wijting

OF
Gevulde aardappel, grijze
garnalen en bieslooksausje

OF
Varkenswang, couscous,
gegrilde groentjes, currymayonaise

~
Zeebaars, linzen, lente-ui
trostomaat, romanesco e naardappelsoesjes

OF
Medaillon van Mechelse Koekoek met
Gandaham, broccoli, erwt en rozemarijnaardappeltjes

~
Witte chocolade, peperkoek,
gemarineerde ananas,

vanille-ijs
OF
Dame Blanche
​OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"

(€ + 6,00)
 
3 gangen: € 47,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 51,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
                      € 56,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert) 

♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
 
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 6,00
voor het dessert: + € 12,00
 
Lekker bij kaas:
* FAL Pale Ale (Lede / O.-Vl) 6,5% - € 5,10
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 9,75


Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!


 
À La carte
Wortelsoepje met ras-el-hanout en wijting € 13,00

Gevulde aardappel, grijze garnaa, bieslooksausje  
als VG € 21,00 
als HG € 31,00

Varkenswang, couscous, gegrilde groentjes,
currymayonaise
als VG € 21,00
als HG € 29,50

Zeebaars, linzen, lente-ui,
trostomaat, romanesco, aardappelsoesje
HG € 31,00

Medaillon van Mechelse Koekoek met
Gandaham, broccoli, erwt
& rozemarijnaardappeltjes
HG € 31,00

Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00

 
Onze Klassiekers
 Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast, 
warme verse vijg met gefrituurde prei 
​& 
eikenblad met pistache en amandelvinaigrette  
VG
  € 16,50 / HG € 24,00

Huisgemaakte kroketjes (2) van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 21,00 / HG € 30,00
 
Carpaccio van rundsvlees met raketsla 
&
zongedroogde tomaten  
VG € 21,00 / HG €30,00

Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 32
,00
 
Ossenhaas
“De Pepermolen” € 35,00
    met pepersaus  € 33,50
​​​​​​       met béarnaise  € 33,50 
champignonsaus  € 34,00
                natuur  € 33,00

 
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus, 
prei, pureetje met olijfolie  
​€ 35,00


Aangezien wij à la minute werken 
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen, 
vragen we het verschillend aantal gerechten 
​te beperken tot max. 4

 
Voor de allerkleinsten: 
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
 Kindersteak: € 15,00
Kipfiletje: € 14,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 15,00 / 2 stuks: € 23,00

Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of 
​
frietjes geserveerd.  
  
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!

De Nagerechten
 Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut 
​met uien-gembercompote € 13,50

Witte chocolade, peperkoek, gemarineerde ananas,
vanille-ijs 
€ 13,00

Dame Blanche ​​​​​​​​€ 9,50

Dame Noire ​​​​​​​​€ 9,75

Vanille-ijs​​​​​​​​ € 8,50

Vanille-ijs met huisbereide advocaat ​​​​​€ 11,00

Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus  € 12,00


Sorbet ​​​​​​​​​€ 9,00

Chocolademousse ​​​​​​​€ 7,00

Tiramisu met gemarineerde rozijntjes
& amandel € 9,50

Coupe Colonel ​​​​​​​​€ 12,00​
 
♥Tips:
 Glaasje zoete witte wijn - € 5,50
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2020)
 ~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
FAL Pale Ale (Lede:O.-Vl) 6,5% - € 5,10​
Oude witte porto "10 years old Niepoort" - € 9,75



Menu:
Vanaf 6 april


Aspergesoepje met gerookte zalm
OF
Gebakken coquille, risotto van
Griekse pasta met truffel
OF
Huisgemaakte Breydelhamkroketjes,
fris slaatje


~

Groenlandse heilbotfilet, oesterzwam,
spinazie, mousseline, puree
OF
Lamsfilet, peultjes, venkel met chorizo
& aardappelgratin


~
​
Bavarois van mango, chocoladecrumble,
sorbet van framboos

OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,00)
 
3 gangen: € 47,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 51,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
                       € 56,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert) 

!! Deze prijzen zijn onder voorbehoud van verdere prijsstijgingen bij onze leveranciers !!


Locatie

Restaurant De Pepermolen
Kevin & Joke Grymonpon - Demaecker
Walram Romboudtstraat 2
​8380 Lissewege
​
BTWnr. BE 0881 528 674

Openingsuren

LUNCH:
Van donderdag tem maandag:
    ​    van 12u tot 14u 

DINER:
​Op vrijdag & zaterdag:
       van 18.30u tot 20.30u

​​Gesloten op dinsdag & woensdag
Verlof: van 13 tem 21 april
            van 26 juni tem 6 juli

Foto

Contacteer ons

Foto
Foto
050 55 05 03
  • Welkom!
  • Menukaart
  • Lunch
  • Paasmenu
  • Reservatie
  • Wijnkaart
  • Dranken
  • Route
  • Linken
  • Sfeerbeelden