De Pepermolen stelt voor:
Menu:
Romig aspergesoepje
OF
Lentesalade met huisgemaakt
kalfszwezerikkroketje
OF
Open ravioli met coquille,
fijne groentjes en bieslooksausje
~
Zeebaars, ratatouille,
broccoli, ‘Pommes Dauphines’
OF
Lam, gevulde groentjes,
peultjes, aardappelgratin
~
Passievrucht, crumble,
mangocoulis, vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 7,50)
3 gangen: € 54,00 p.p. (soep, hoofdgerecht & dessert)
€ 59,00 (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 64,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 69,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 7,50
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 11,00
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Romig aspergesoepje
€ 15,00
Open ravioli met coquille,
fijne groentjes en bieslooksausje
VG € 24,00
als HG € 35,00
Lentesalade met huisgemaakte
kalfszwezerikkroketjes
als VG € 24,00
als HG € € 34,00 (met verse frietjes)
Zeebaars, ratatouille, broccoli,
"Pommes Dauphine"
€ 35,00
Lam, gevulde groentjes,
peultjes, gratin
€ 37,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 19,00 / HG € 25,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 22,00 / HG €32,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 37,50
Ossenhaas “Belgisch wit-blauw”
OF
Black Angus rib-eye
“De Pepermolen” € 38,00
met pepersaus € 37,00
met béarnaise € 37,00
champignonsaus € 38,50
natuur € 36,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 40,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
(tem 12 jaar)
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 16,00
Kipfiletje: € 15,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 17,00 / 2 stuks: € 25,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 15,00
Passievrucht, crumble, mangocoulis
en vanille-ijs
€ 15,00
Dame Blanche € 10,50
Dame Noire € 11,00
Vanille-ijs € 9,00
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 12,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 13,50
Sorbet € 10,00
Chocolademousse € 10,00
Crème brûlée € 11,00
Tiramisu met gemarineerde rozijntjes
en amandel € 10,00
Coupe Colonel € 14,00
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 6,00
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2022)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
Oude witte porto "10 years old" Niepoort - € 11,00
Romig aspergesoepje
OF
Lentesalade met huisgemaakt
kalfszwezerikkroketje
OF
Open ravioli met coquille,
fijne groentjes en bieslooksausje
~
Zeebaars, ratatouille,
broccoli, ‘Pommes Dauphines’
OF
Lam, gevulde groentjes,
peultjes, aardappelgratin
~
Passievrucht, crumble,
mangocoulis, vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 7,50)
3 gangen: € 54,00 p.p. (soep, hoofdgerecht & dessert)
€ 59,00 (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 64,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 69,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 7,50
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 11,00
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Romig aspergesoepje
€ 15,00
Open ravioli met coquille,
fijne groentjes en bieslooksausje
VG € 24,00
als HG € 35,00
Lentesalade met huisgemaakte
kalfszwezerikkroketjes
als VG € 24,00
als HG € € 34,00 (met verse frietjes)
Zeebaars, ratatouille, broccoli,
"Pommes Dauphine"
€ 35,00
Lam, gevulde groentjes,
peultjes, gratin
€ 37,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 19,00 / HG € 25,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 22,00 / HG €32,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 37,50
Ossenhaas “Belgisch wit-blauw”
OF
Black Angus rib-eye
“De Pepermolen” € 38,00
met pepersaus € 37,00
met béarnaise € 37,00
champignonsaus € 38,50
natuur € 36,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 40,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
(tem 12 jaar)
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 16,00
Kipfiletje: € 15,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 17,00 / 2 stuks: € 25,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 15,00
Passievrucht, crumble, mangocoulis
en vanille-ijs
€ 15,00
Dame Blanche € 10,50
Dame Noire € 11,00
Vanille-ijs € 9,00
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 12,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 13,50
Sorbet € 10,00
Chocolademousse € 10,00
Crème brûlée € 11,00
Tiramisu met gemarineerde rozijntjes
en amandel € 10,00
Coupe Colonel € 14,00
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 6,00
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2022)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
Oude witte porto "10 years old" Niepoort - € 11,00