De Pepermolen stelt voor:
Menu:
Bisque van grijze garnaaltjes
met curryroom
OF
Carpaccio van hert,
knolselder, guacamole
OF
Winters slaatje met kroketjes van fazant
OF
Schelvis op Thaïse wijze
~
Linguini met roodbaars, boschampignons,
kalfsjus, truffel en Parmezaan
OF
Kalfsmedaillon, schorseneer, tomaat,
dragonsausje, champignonaardappeltjes
~
Tiramisu van speculoos,
sinaasappel, vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 7,00)
3 gangen: € 54,00 p.p. (soep, hoofdgerecht & dessert)
€ 58,00 (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 63,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 68,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 7,00
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 11,00
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Bisque met grijze garnaaltjes
met curryroom
€ 16,00
Carpaccio van hert, knolselder, guacamole
VG € 24,00
als HG € 34,00 (met frietjes)
Winters slaatje met kroketjes
van fazant VG € 22 / HG € 32,00
Schelvis op Thaïse wijze
als VG € 23,00
als HG € € 34,00 (met rijst)
Linguini met roodbaars, boschampignons,
kalfsjus, truffel & Parmezaan
€ 34,00
Kalfsmedaillon, schorseneer, tomaat, dragonsausje,
champignonaardappeltjes
€ 35,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 18,50 / HG € 25,00
Huisgemaakte kroketjes van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 22,00 / HG € 32,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 22,00 / HG €32,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 36,00
Ossenhaas “Belgisch wit-blauw”
“De Pepermolen” € 38,00
met pepersaus € 37,00
met béarnaise € 37,00
champignonsaus € 38,00
natuur € 36,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 38,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
(tem 12 jaar)
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 16,00
Kipfiletje: € 15,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 17,00 / 2 stuks: € 25,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 15,00
Tiramisu van speculoos, sinaasappel,
vanille-ijs
€ 15,00
Dame Blanche € 10,50
Dame Noire € 11,00
Vanille-ijs € 9,00
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 12,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 13,50
Sorbet € 10,00
Chocolademousse € 10,00
Crème brûlée € 11,00
Coupe Colonel € 14,00
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 6,00
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2022)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
Oude witte porto "10 years old" Niepoort - € 11,00
Menu:
Van 6 februari tem 10 maart
Soepje van ui met
huisgemaakt kaaskrokantje
OF
Vitello tonato
OF
Gevulde aardappel met grijze garnalen,
prei en Hollandse saus
~
Skrei met erwt, wilde rijst,
sausje met curry, zeekraal en bloemkool
OF
Black Angus rib-eye, fijne groentjes,
wortel, aardappelwafeltje
~
Witte chocolade, citroencrème,
meringue en vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
“Kaasmeesters Callebaut” (€ + 7,00)
~~~~~~~~~~~~
Menu:
Van 13 maart tem 14 april
Romig aspergesoepje
OF
Lentesalade met huisgemaakt
kalfszwezerikkroketje
OF
Open ravioli met coquille,
fijne groentjes en bieslooksausje
~
Zeebaars, ratatouille,
broccoli, ‘Pommes Dauphines’
OF
Lamsfilet, gevulde groentjes,
peultjes, aardappelgratin
~
Passievrucht, crumble,
mangocoulis, vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
“Kaasmeesters Callebaut” (€ + 7,00)
3 gangen: € 54,00 p.p. (soep, hoofdgerecht & dessert)
€ 59,00 (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 64,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 69,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
Bisque van grijze garnaaltjes
met curryroom
OF
Carpaccio van hert,
knolselder, guacamole
OF
Winters slaatje met kroketjes van fazant
OF
Schelvis op Thaïse wijze
~
Linguini met roodbaars, boschampignons,
kalfsjus, truffel en Parmezaan
OF
Kalfsmedaillon, schorseneer, tomaat,
dragonsausje, champignonaardappeltjes
~
Tiramisu van speculoos,
sinaasappel, vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 7,00)
3 gangen: € 54,00 p.p. (soep, hoofdgerecht & dessert)
€ 58,00 (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 63,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 68,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 7,00
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 11,00
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Bisque met grijze garnaaltjes
met curryroom
€ 16,00
Carpaccio van hert, knolselder, guacamole
VG € 24,00
als HG € 34,00 (met frietjes)
Winters slaatje met kroketjes
van fazant VG € 22 / HG € 32,00
Schelvis op Thaïse wijze
als VG € 23,00
als HG € € 34,00 (met rijst)
Linguini met roodbaars, boschampignons,
kalfsjus, truffel & Parmezaan
€ 34,00
Kalfsmedaillon, schorseneer, tomaat, dragonsausje,
champignonaardappeltjes
€ 35,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 18,50 / HG € 25,00
Huisgemaakte kroketjes van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 22,00 / HG € 32,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 22,00 / HG €32,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 36,00
Ossenhaas “Belgisch wit-blauw”
“De Pepermolen” € 38,00
met pepersaus € 37,00
met béarnaise € 37,00
champignonsaus € 38,00
natuur € 36,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 38,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
(tem 12 jaar)
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 16,00
Kipfiletje: € 15,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 17,00 / 2 stuks: € 25,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 15,00
Tiramisu van speculoos, sinaasappel,
vanille-ijs
€ 15,00
Dame Blanche € 10,50
Dame Noire € 11,00
Vanille-ijs € 9,00
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 12,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 13,50
Sorbet € 10,00
Chocolademousse € 10,00
Crème brûlée € 11,00
Coupe Colonel € 14,00
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 6,00
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2022)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
Oude witte porto "10 years old" Niepoort - € 11,00
Menu:
Van 6 februari tem 10 maart
Soepje van ui met
huisgemaakt kaaskrokantje
OF
Vitello tonato
OF
Gevulde aardappel met grijze garnalen,
prei en Hollandse saus
~
Skrei met erwt, wilde rijst,
sausje met curry, zeekraal en bloemkool
OF
Black Angus rib-eye, fijne groentjes,
wortel, aardappelwafeltje
~
Witte chocolade, citroencrème,
meringue en vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
“Kaasmeesters Callebaut” (€ + 7,00)
~~~~~~~~~~~~
Menu:
Van 13 maart tem 14 april
Romig aspergesoepje
OF
Lentesalade met huisgemaakt
kalfszwezerikkroketje
OF
Open ravioli met coquille,
fijne groentjes en bieslooksausje
~
Zeebaars, ratatouille,
broccoli, ‘Pommes Dauphines’
OF
Lamsfilet, gevulde groentjes,
peultjes, aardappelgratin
~
Passievrucht, crumble,
mangocoulis, vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
“Kaasmeesters Callebaut” (€ + 7,00)
3 gangen: € 54,00 p.p. (soep, hoofdgerecht & dessert)
€ 59,00 (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 64,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 69,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)