De Pepermolen stelt voor:
Lunch:
€ 28,50 p.p.
Wordt geserveerd op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
(met uitzondering van feestdagen).
Ze bestaat uit soep of voorgerecht & keuze uit 2 hoofdgerechten.
Steeds wisselend volgens marktaanbod.
We werken uitsluitend met dagverse producten.
Menukaart:
Menu:
Wortelsoepje met ras-el-hanout
& wijting
OF
Gevulde aardappel, grijze
garnalen en bieslooksausje
OF
Varkenswang, couscous,
gegrilde groentjes, currymayonaise
~
Zeebaars, linzen, lente-ui
trostomaat, romanesco e naardappelsoesjes
OF
Medaillon van Mechelse Koekoek met
Gandaham, broccoli, erwt en rozemarijnaardappeltjes
~
Witte chocolade, peperkoek,
gemarineerde ananas,
vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,00)
3 gangen: € 47,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 51,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 56,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 6,00
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
* FAL Pale Ale (Lede / O.-Vl) 6,5% - € 5,10
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 9,75
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Wortelsoepje met ras-el-hanout en wijting € 13,00
Gevulde aardappel, grijze garnaa, bieslooksausje
als VG € 21,00
als HG € 31,00
Varkenswang, couscous, gegrilde groentjes,
currymayonaise
als VG € 21,00
als HG € 29,50
Zeebaars, linzen, lente-ui,
trostomaat, romanesco, aardappelsoesje
HG € 31,00
Medaillon van Mechelse Koekoek met
Gandaham, broccoli, erwt
& rozemarijnaardappeltjes
HG € 31,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 16,50 / HG € 24,00
Huisgemaakte kroketjes (2) van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 21,00 / HG € 30,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 21,00 / HG €30,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 32,00
Ossenhaas
“De Pepermolen” € 35,00
met pepersaus € 33,50
met béarnaise € 33,50
champignonsaus € 34,00
natuur € 33,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 35,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 15,00
Kipfiletje: € 14,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 15,00 / 2 stuks: € 23,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 13,50
Witte chocolade, peperkoek, gemarineerde ananas,
vanille-ijs € 13,00
Dame Blanche € 9,50
Dame Noire € 9,75
Vanille-ijs € 8,50
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 11,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 12,00
Sorbet € 9,00
Chocolademousse € 7,00
Tiramisu met gemarineerde rozijntjes
& amandel € 9,50
Coupe Colonel € 12,00
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 5,50
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2020)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
FAL Pale Ale (Lede:O.-Vl) 6,5% - € 5,10
Oude witte porto "10 years old Niepoort" - € 9,75
Menu:
Vanaf 6 april
Aspergesoepje met gerookte zalm
OF
Gebakken coquille, risotto van
Griekse pasta met truffel
OF
Huisgemaakte Breydelhamkroketjes,
fris slaatje
~
Groenlandse heilbotfilet, oesterzwam,
spinazie, mousseline, puree
OF
Lamsfilet, peultjes, venkel met chorizo
& aardappelgratin
~
Bavarois van mango, chocoladecrumble,
sorbet van framboos
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,00)
3 gangen: € 47,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 51,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 56,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
!! Deze prijzen zijn onder voorbehoud van verdere prijsstijgingen bij onze leveranciers !!
€ 28,50 p.p.
Wordt geserveerd op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
(met uitzondering van feestdagen).
Ze bestaat uit soep of voorgerecht & keuze uit 2 hoofdgerechten.
Steeds wisselend volgens marktaanbod.
We werken uitsluitend met dagverse producten.
Menukaart:
Menu:
Wortelsoepje met ras-el-hanout
& wijting
OF
Gevulde aardappel, grijze
garnalen en bieslooksausje
OF
Varkenswang, couscous,
gegrilde groentjes, currymayonaise
~
Zeebaars, linzen, lente-ui
trostomaat, romanesco e naardappelsoesjes
OF
Medaillon van Mechelse Koekoek met
Gandaham, broccoli, erwt en rozemarijnaardappeltjes
~
Witte chocolade, peperkoek,
gemarineerde ananas,
vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,00)
3 gangen: € 47,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 51,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 56,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 6,00
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
* FAL Pale Ale (Lede / O.-Vl) 6,5% - € 5,10
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 9,75
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Wortelsoepje met ras-el-hanout en wijting € 13,00
Gevulde aardappel, grijze garnaa, bieslooksausje
als VG € 21,00
als HG € 31,00
Varkenswang, couscous, gegrilde groentjes,
currymayonaise
als VG € 21,00
als HG € 29,50
Zeebaars, linzen, lente-ui,
trostomaat, romanesco, aardappelsoesje
HG € 31,00
Medaillon van Mechelse Koekoek met
Gandaham, broccoli, erwt
& rozemarijnaardappeltjes
HG € 31,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 16,50 / HG € 24,00
Huisgemaakte kroketjes (2) van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 21,00 / HG € 30,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 21,00 / HG €30,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 32,00
Ossenhaas
“De Pepermolen” € 35,00
met pepersaus € 33,50
met béarnaise € 33,50
champignonsaus € 34,00
natuur € 33,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 35,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 15,00
Kipfiletje: € 14,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 15,00 / 2 stuks: € 23,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 13,50
Witte chocolade, peperkoek, gemarineerde ananas,
vanille-ijs € 13,00
Dame Blanche € 9,50
Dame Noire € 9,75
Vanille-ijs € 8,50
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 11,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 12,00
Sorbet € 9,00
Chocolademousse € 7,00
Tiramisu met gemarineerde rozijntjes
& amandel € 9,50
Coupe Colonel € 12,00
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 5,50
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2020)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
FAL Pale Ale (Lede:O.-Vl) 6,5% - € 5,10
Oude witte porto "10 years old Niepoort" - € 9,75
Menu:
Vanaf 6 april
Aspergesoepje met gerookte zalm
OF
Gebakken coquille, risotto van
Griekse pasta met truffel
OF
Huisgemaakte Breydelhamkroketjes,
fris slaatje
~
Groenlandse heilbotfilet, oesterzwam,
spinazie, mousseline, puree
OF
Lamsfilet, peultjes, venkel met chorizo
& aardappelgratin
~
Bavarois van mango, chocoladecrumble,
sorbet van framboos
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,00)
3 gangen: € 47,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 51,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 56,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
!! Deze prijzen zijn onder voorbehoud van verdere prijsstijgingen bij onze leveranciers !!