De Pepermolen stelt voor:
Menu:
Witloofsoepje met gerookte zalm
OF
Waldorf salad met kroketje van kalfszwezerik
(vanaf 17 okt: met kroketje van fazant)
OF
Zeebaars, bloemkool,
chorizo, kikkererwten
~
Groenlandse heilbotfilet, spitskool,
wortel, risotto met groene kruiden
OF
Hertenkalffilet, herfstgarnituur en
huisgemaakte kroketjes
~
Chocoladetaartje, peer,
crème anglaise, chocolade-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 7,00)
3 gangen: € 53,00 p.p. (soep, hoofdgerecht & dessert)
€ 58,00 (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 63,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 68,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 7,00
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 11,00
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Witloofsoep met gerookte zalm
€ 15,00
Waldorf Salad met kroketje van fazant
(vanaf 17/10)
VG € 22,00
als HG € 32,00
Zeebaars, bloemkool, chorizo, kikkererwt
als VG € 23,00
als HG € € 34,00 (met bulgur)
Terrine van ganzenlever, notentoast,
compote van rode ui,
gelei van sinaasappel
VG € 26,00
Groenlandse heilbotfilet, spitskool, wortel,
risotto met groene kruiden
HG € 33,00
Hertenkalffilet, herfstgarnituur,
huisgemaakte kroketjes
HG € 37,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 18,50 / HG € 25,00
Huisgemaakte kroketjes van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 22,00 / HG € 32,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 22,00 / HG €32,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 36,00
Ossenhaas “Belgisch wit-blauw”
“De Pepermolen” € 37,00
met pepersaus € 36,00
met béarnaise € 36,00
champignonsaus € 37,00
natuur € 35,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 38,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
(tem 12 jaar)
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 16,00
Kipfiletje: € 15,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 17,00 / 2 stuks: € 25,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 14,50
Chocoladetaartje, peer,
crème anglaise, chocolade-ijs
€ 15,00
Dame Blanche € 10,50
Dame Noire € 11,00
Vanille-ijs € 9,00
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 12,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 13,50
Sorbet € 10,00
Chocolademousse € 9,00
Crème brûlée € 11,00
Coupe Colonel € 14,00
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 6,00
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2022)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
Oude witte porto "10 years old" Niepoort - € 11,00
Menu:
Vanaf
Soepje van
OF
OF
~
OF
~
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
“Kaasmeesters Callebaut” (€ + 7,00)
Witloofsoepje met gerookte zalm
OF
Waldorf salad met kroketje van kalfszwezerik
(vanaf 17 okt: met kroketje van fazant)
OF
Zeebaars, bloemkool,
chorizo, kikkererwten
~
Groenlandse heilbotfilet, spitskool,
wortel, risotto met groene kruiden
OF
Hertenkalffilet, herfstgarnituur en
huisgemaakte kroketjes
~
Chocoladetaartje, peer,
crème anglaise, chocolade-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 7,00)
3 gangen: € 53,00 p.p. (soep, hoofdgerecht & dessert)
€ 58,00 (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 63,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 68,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 7,00
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 11,00
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Witloofsoep met gerookte zalm
€ 15,00
Waldorf Salad met kroketje van fazant
(vanaf 17/10)
VG € 22,00
als HG € 32,00
Zeebaars, bloemkool, chorizo, kikkererwt
als VG € 23,00
als HG € € 34,00 (met bulgur)
Terrine van ganzenlever, notentoast,
compote van rode ui,
gelei van sinaasappel
VG € 26,00
Groenlandse heilbotfilet, spitskool, wortel,
risotto met groene kruiden
HG € 33,00
Hertenkalffilet, herfstgarnituur,
huisgemaakte kroketjes
HG € 37,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 18,50 / HG € 25,00
Huisgemaakte kroketjes van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 22,00 / HG € 32,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 22,00 / HG €32,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 36,00
Ossenhaas “Belgisch wit-blauw”
“De Pepermolen” € 37,00
met pepersaus € 36,00
met béarnaise € 36,00
champignonsaus € 37,00
natuur € 35,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 38,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
(tem 12 jaar)
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 16,00
Kipfiletje: € 15,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 17,00 / 2 stuks: € 25,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 14,50
Chocoladetaartje, peer,
crème anglaise, chocolade-ijs
€ 15,00
Dame Blanche € 10,50
Dame Noire € 11,00
Vanille-ijs € 9,00
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 12,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 13,50
Sorbet € 10,00
Chocolademousse € 9,00
Crème brûlée € 11,00
Coupe Colonel € 14,00
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 6,00
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2022)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
Oude witte porto "10 years old" Niepoort - € 11,00
Menu:
Vanaf
Soepje van
OF
OF
~
OF
~
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
“Kaasmeesters Callebaut” (€ + 7,00)