De Pepermolen stelt voor:
Lunch:
€ 28,50 p.p.
Wordt geserveerd op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
(met uitzondering van feestdagen).
Ze bestaat uit soep of voorgerecht & keuze uit 2 hoofdgerechten.
Steeds wisselend volgens marktaanbod.
We werken uitsluitend met dagverse producten.
Menukaart:
Menu:
Velouté van bloemkool
met kwartel en pesto
OF
Open ravioli met pladijs,
fijne groentjes en Nantuasaus
OF
Gerookte forel, rode biet, bulgur,
zure room, slaatje met basilicumdressing
~
Skrei, mossel, loempia met prei,
erwt, sausje met saffraan, wilde rijst
OF
Kalfsmedaillon, spinazie, wortel,
duxelle en oesterzwam, aardappelwafeltje
~
Crème brûlée van chocolade, muffin van banaan,
vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,00)
3 gangen: € 47,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 51,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 56,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 6,00
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
* FAL Pale Ale (Lede / O.-Vl) 6,5% - € 5,10
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 9,75
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Velouté van bloemkool met kwartel en pesto € 13,00
Open ravioli met pladijs, fijne groentjes en Nantuasaus
als VG € 21,00
als HG € 31,00
Gerookte forel, rode biet, bulgur, zure room, slaatje
met basilicumdressing
als VG € 21,00
als HG € 30,50
Skrei, mossel, loempia met prei, erwt,
sausje met saffraan, wilde rijst
HG € 31,00
Kalfsmedaillon, spinazie, wortel, duxelle
en oesterzwam, aardappelwafeltje
HG € 32,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 16,50 / HG € 24,00
Huisgemaakte kroketjes (2) van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 21,00 / HG € 30,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 21,00 / HG €30,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 32,00
Ossenhaas
“De Pepermolen” € 35,00
met pepersaus € 33,50
met béarnaise € 33,50
champignonsaus € 34,00
natuur € 33,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 35,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 15,00
Kipfiletje: € 14,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 15,00 / 2 stuks: € 23,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 13,50
Crème brûlée van chocolade,
muffin van banaan
& vanille-ijs € 13,00
Dame Blanche € 9,50
Dame Noire € 9,75
Vanille-ijs € 8,50
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 11,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 12,00
Sorbet € 9,00
Chocolademousse € 7,00
Tiramisu met gemarineerde rozijntjes
& amandel € 9,50
Coupe Colonel € 12,00
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 5,50
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2020)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
FAL Pale Ale (Lede:O.-Vl) 6,5% - € 5,10
Oude witte porto "10 years old Niepoort" - € 9,75
Menu:
Vanaf 2 februari
Velouté van bloemkool met
kwartel en pesto
OF
Open ravioli met pladijs,
fijne groentjes en Nantuasaus
OF
Gerookte forel, rode biet, bulgur,
zure room, slaatje met basilicumdressing
~
Skrei, mossel, loempia met prei,
erwt, sausje met saffraan, wilde rijst
OF
Kalfsmedaillon, spinazie, wortel,
duxelle & oesterzwam, aardappelwafeltje
~
Crème brûlée van chocolade,
muffin van banaan, vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,00)
3 gangen: € 47,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 51,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 56,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
!! Deze prijzen zijn onder voorbehoud van verdere prijsstijgingen bij onze leveranciers !!
€ 28,50 p.p.
Wordt geserveerd op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
(met uitzondering van feestdagen).
Ze bestaat uit soep of voorgerecht & keuze uit 2 hoofdgerechten.
Steeds wisselend volgens marktaanbod.
We werken uitsluitend met dagverse producten.
Menukaart:
Menu:
Velouté van bloemkool
met kwartel en pesto
OF
Open ravioli met pladijs,
fijne groentjes en Nantuasaus
OF
Gerookte forel, rode biet, bulgur,
zure room, slaatje met basilicumdressing
~
Skrei, mossel, loempia met prei,
erwt, sausje met saffraan, wilde rijst
OF
Kalfsmedaillon, spinazie, wortel,
duxelle en oesterzwam, aardappelwafeltje
~
Crème brûlée van chocolade, muffin van banaan,
vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,00)
3 gangen: € 47,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 51,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 56,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 6,00
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
* FAL Pale Ale (Lede / O.-Vl) 6,5% - € 5,10
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 9,75
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Velouté van bloemkool met kwartel en pesto € 13,00
Open ravioli met pladijs, fijne groentjes en Nantuasaus
als VG € 21,00
als HG € 31,00
Gerookte forel, rode biet, bulgur, zure room, slaatje
met basilicumdressing
als VG € 21,00
als HG € 30,50
Skrei, mossel, loempia met prei, erwt,
sausje met saffraan, wilde rijst
HG € 31,00
Kalfsmedaillon, spinazie, wortel, duxelle
en oesterzwam, aardappelwafeltje
HG € 32,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 16,50 / HG € 24,00
Huisgemaakte kroketjes (2) van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 21,00 / HG € 30,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 21,00 / HG €30,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 32,00
Ossenhaas
“De Pepermolen” € 35,00
met pepersaus € 33,50
met béarnaise € 33,50
champignonsaus € 34,00
natuur € 33,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 35,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 15,00
Kipfiletje: € 14,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 15,00 / 2 stuks: € 23,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 13,50
Crème brûlée van chocolade,
muffin van banaan
& vanille-ijs € 13,00
Dame Blanche € 9,50
Dame Noire € 9,75
Vanille-ijs € 8,50
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 11,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 12,00
Sorbet € 9,00
Chocolademousse € 7,00
Tiramisu met gemarineerde rozijntjes
& amandel € 9,50
Coupe Colonel € 12,00
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 5,50
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2020)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
FAL Pale Ale (Lede:O.-Vl) 6,5% - € 5,10
Oude witte porto "10 years old Niepoort" - € 9,75
Menu:
Vanaf 2 februari
Velouté van bloemkool met
kwartel en pesto
OF
Open ravioli met pladijs,
fijne groentjes en Nantuasaus
OF
Gerookte forel, rode biet, bulgur,
zure room, slaatje met basilicumdressing
~
Skrei, mossel, loempia met prei,
erwt, sausje met saffraan, wilde rijst
OF
Kalfsmedaillon, spinazie, wortel,
duxelle & oesterzwam, aardappelwafeltje
~
Crème brûlée van chocolade,
muffin van banaan, vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,00)
3 gangen: € 47,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 51,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 56,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
!! Deze prijzen zijn onder voorbehoud van verdere prijsstijgingen bij onze leveranciers !!