De Pepermolen stelt voor:
Lunch:
€ 29,00 p.p.
Wordt geserveerd op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
(met uitzondering van feestdagen).
Ze bestaat uit soep of voorgerecht & keuze uit 2 hoofdgerechten.
Steeds wisselend volgens marktaanbod.
We werken uitsluitend met dagverse producten.
Menukaart:
Menu:
Witloofsoepje
met gerookte zalm
OF
Slaatje met huisgemaakte
kalfszwezerikkroketjes
OF
Gebakken coquille met
bloedworst, knolselder
& curry
~
Verse pasta met schelvis, boschampignons,
truffel en kalfsjus
OF
Fazantenfilet “Fine Champagne”,
wintergarnituur, huisgemaakte kroketjes
(Hertenkalffilet: + € 3,00 / Haas “Harlequin”: + € 6,00)
~
Soesje met gekarameliseerde appel
en vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,50)
3 gangen: € 49,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 53,50 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 59,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 6,50
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 11,00
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Witloofsoepje met
gerookte zalm € 14,00
Slaatje met huisgemaakte kalfszwerikkroketjes
VG € 21,00
als HG € 30,00 (met verse frietjes)
Gebakken coquille met bloedworst,
knolselder & curry
als VG € 22,50
als HG € € 34,00 (met peterselieaardappeltjes)
Verse pasta met schelvis,
boschampignons, truffel
& kalfsjus
HG € 31,00
Hertenkalffilet, herfsgarnituur,
huisgemaakte kroketjes
HG € 34,00
Fazantenfilet "Fine Champagne",
herfstgarnituur en huisgemaakte
kroketjes
HG € 33,00
Hazenrug "Harlequin",
herfstgarnituur,
huisgemaakte kroketjes
HG € 39,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 17,00 / HG € 24,50
Huisgemaakte kroketjes van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 21,00 / HG € 30,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 21,00 / HG €30,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 32,00
Ossenhaas “Belgisch wit-blauw”
“De Pepermolen” € 35,00
met pepersaus € 33,50
met béarnaise € 33,50
champignonsaus € 34,00
natuur € 33,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 35,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 15,00
Kipfiletje: € 14,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 16,00 / 2 stuks: € 24,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 14,00
Peer, brownie, karamel,
vanille-ijs € 13,50
Dame Blanche € 10,00
Dame Noire € 10,50
Vanille-ijs € 9,00
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 12,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 13,00
Sorbet € 10,00
Chocolademousse € 8,50
Tiramisu met gemarineerde rozijntjes
& amandelen € 9,50
Crème Brûlée € 11,00
Coupe Colonel: the smooth version € 13,50
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 6,00
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2022)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
Oude witte porto "10 years old" Niepoort - € 11,00
Menu:
Vanaf vrijdagavond 5 januari
Soepje van gekarameliseerde
ui met krokant kaasballetje
OF
Open ravioli met gegrilde zalm,
fijne groentjes en Nantua-saus
OF
Loempia met gekonfijte varkenswang,
bloemkool, béarnaise
~
Zeebaars, witloof en groene kool,
Griekse pasta, tomaat-dragonsausje
OF
Dunne lende, ratatouille,
preiquiche, pommes Pont-Neuf
~
Chocolade-hazelnoottaartje,
crème anglaise, mokka-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,50)
3 gangen: € 49,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 53,50 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 59,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
€ 29,00 p.p.
Wordt geserveerd op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
(met uitzondering van feestdagen).
Ze bestaat uit soep of voorgerecht & keuze uit 2 hoofdgerechten.
Steeds wisselend volgens marktaanbod.
We werken uitsluitend met dagverse producten.
Menukaart:
Menu:
Witloofsoepje
met gerookte zalm
OF
Slaatje met huisgemaakte
kalfszwezerikkroketjes
OF
Gebakken coquille met
bloedworst, knolselder
& curry
~
Verse pasta met schelvis, boschampignons,
truffel en kalfsjus
OF
Fazantenfilet “Fine Champagne”,
wintergarnituur, huisgemaakte kroketjes
(Hertenkalffilet: + € 3,00 / Haas “Harlequin”: + € 6,00)
~
Soesje met gekarameliseerde appel
en vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,50)
3 gangen: € 49,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 53,50 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 59,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 6,50
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 11,00
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Witloofsoepje met
gerookte zalm € 14,00
Slaatje met huisgemaakte kalfszwerikkroketjes
VG € 21,00
als HG € 30,00 (met verse frietjes)
Gebakken coquille met bloedworst,
knolselder & curry
als VG € 22,50
als HG € € 34,00 (met peterselieaardappeltjes)
Verse pasta met schelvis,
boschampignons, truffel
& kalfsjus
HG € 31,00
Hertenkalffilet, herfsgarnituur,
huisgemaakte kroketjes
HG € 34,00
Fazantenfilet "Fine Champagne",
herfstgarnituur en huisgemaakte
kroketjes
HG € 33,00
Hazenrug "Harlequin",
herfstgarnituur,
huisgemaakte kroketjes
HG € 39,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 17,00 / HG € 24,50
Huisgemaakte kroketjes van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 21,00 / HG € 30,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 21,00 / HG €30,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 32,00
Ossenhaas “Belgisch wit-blauw”
“De Pepermolen” € 35,00
met pepersaus € 33,50
met béarnaise € 33,50
champignonsaus € 34,00
natuur € 33,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 35,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 15,00
Kipfiletje: € 14,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 16,00 / 2 stuks: € 24,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 14,00
Peer, brownie, karamel,
vanille-ijs € 13,50
Dame Blanche € 10,00
Dame Noire € 10,50
Vanille-ijs € 9,00
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 12,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 13,00
Sorbet € 10,00
Chocolademousse € 8,50
Tiramisu met gemarineerde rozijntjes
& amandelen € 9,50
Crème Brûlée € 11,00
Coupe Colonel: the smooth version € 13,50
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 6,00
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2022)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
Oude witte porto "10 years old" Niepoort - € 11,00
Menu:
Vanaf vrijdagavond 5 januari
Soepje van gekarameliseerde
ui met krokant kaasballetje
OF
Open ravioli met gegrilde zalm,
fijne groentjes en Nantua-saus
OF
Loempia met gekonfijte varkenswang,
bloemkool, béarnaise
~
Zeebaars, witloof en groene kool,
Griekse pasta, tomaat-dragonsausje
OF
Dunne lende, ratatouille,
preiquiche, pommes Pont-Neuf
~
Chocolade-hazelnoottaartje,
crème anglaise, mokka-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,50)
3 gangen: € 49,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 53,50 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 59,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)