De Pepermolen stelt voor:
Lunch:
€ 28,50 p.p.
Wordt geserveerd op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
(met uitzondering van feestdagen).
Ze bestaat uit soep of voorgerecht & keuze uit 2 hoofdgerechten.
Steeds wisselend volgens marktaanbod.
We werken uitsluitend met dagverse producten.
Menukaart:
Menu:
Consommé brunoise
OF
Asperges op z'n Vlaams
OF
Kabeljauw, beurre blanc en prei
~
Kalfsrib-eye, ratatouille,
champignonaardappeltjes, choronsaus
OF
Roodbaars met zachte Thaïse curry
& wilde rijst
~
Tiramisu met aardbeien
& vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,50)
3 gangen: € 48,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 52,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 57,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 6,50
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
* FAL Pale Ale (Lede / O.-Vl) 6,5% - € 5,10
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 11,00
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Consommé brunoise € 14,00
Asperges op z'n Vlaams
als VG € 21,00
als HG € 32,00 (met peterselie-aardappeltjes
Kabeljauw, beurre blanc en prei
als VG € 21,00
als HG € 32,00 (met puree)
Roodbaars met zachte Thaïse curry,
wilde rijst
HG € 32,00
Kalfsrib-eye, ratatouille,
champignon-aardappelen, choron-saus
HG € 32,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 16,50 / HG € 24,00
Huisgemaakte kroketjes (2) van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 21,00 / HG € 30,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 21,00 / HG €30,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 32,00
Ossenhaas
“De Pepermolen” € 35,00
met pepersaus € 33,50
met béarnaise € 33,50
champignonsaus € 34,00
natuur € 33,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 35,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 15,00
Kipfiletje: € 14,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 16,00 / 2 stuks: € 24,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 13,50
Tiramisu met aardbeien en vanille-ijs € 13,00
Dame Blanche € 9,50
Dame Noire € 9,75
Vanille-ijs € 8,50
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 11,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 12,00
Sorbet € 9,00
Chocolademousse € 7,00
Crème Brûlée € 10,00
Coupe Colonel € 12,00
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 5,50
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2021)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
FAL Pale Ale (Lede:O.-Vl) 6,5% - € 5,10
Oude witte porto "10 years old" Niepoort - € 11,00
Menu:
Vanaf 8 juni
Soepje van mergpompoen,
coquille & pesto
OF
Gevulde aardappel, grijze garnalen,
prei, Hollandse saus
OF
Carpaccio van rode biet, verse
& gerookte zalm, dille en zure room
~
Parelhoen "Fine Champagne"
groentenloempia in de oven,
aardappelspiesje
OF
Kabeljauw, lamsoor, kikkererwt,
tomaat, chorizo & groene kruidenpuree
~
Nectarine, brownie,
coulis van framboos & vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,50)
3 gangen: € 48,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 52,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 57,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
€ 28,50 p.p.
Wordt geserveerd op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
(met uitzondering van feestdagen).
Ze bestaat uit soep of voorgerecht & keuze uit 2 hoofdgerechten.
Steeds wisselend volgens marktaanbod.
We werken uitsluitend met dagverse producten.
Menukaart:
Menu:
Consommé brunoise
OF
Asperges op z'n Vlaams
OF
Kabeljauw, beurre blanc en prei
~
Kalfsrib-eye, ratatouille,
champignonaardappeltjes, choronsaus
OF
Roodbaars met zachte Thaïse curry
& wilde rijst
~
Tiramisu met aardbeien
& vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,50)
3 gangen: € 48,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 52,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 57,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 6,50
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
* FAL Pale Ale (Lede / O.-Vl) 6,5% - € 5,10
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 11,00
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Consommé brunoise € 14,00
Asperges op z'n Vlaams
als VG € 21,00
als HG € 32,00 (met peterselie-aardappeltjes
Kabeljauw, beurre blanc en prei
als VG € 21,00
als HG € 32,00 (met puree)
Roodbaars met zachte Thaïse curry,
wilde rijst
HG € 32,00
Kalfsrib-eye, ratatouille,
champignon-aardappelen, choron-saus
HG € 32,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 16,50 / HG € 24,00
Huisgemaakte kroketjes (2) van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 21,00 / HG € 30,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 21,00 / HG €30,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 32,00
Ossenhaas
“De Pepermolen” € 35,00
met pepersaus € 33,50
met béarnaise € 33,50
champignonsaus € 34,00
natuur € 33,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 35,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 15,00
Kipfiletje: € 14,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 16,00 / 2 stuks: € 24,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 13,50
Tiramisu met aardbeien en vanille-ijs € 13,00
Dame Blanche € 9,50
Dame Noire € 9,75
Vanille-ijs € 8,50
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 11,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 12,00
Sorbet € 9,00
Chocolademousse € 7,00
Crème Brûlée € 10,00
Coupe Colonel € 12,00
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 5,50
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2021)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
FAL Pale Ale (Lede:O.-Vl) 6,5% - € 5,10
Oude witte porto "10 years old" Niepoort - € 11,00
Menu:
Vanaf 8 juni
Soepje van mergpompoen,
coquille & pesto
OF
Gevulde aardappel, grijze garnalen,
prei, Hollandse saus
OF
Carpaccio van rode biet, verse
& gerookte zalm, dille en zure room
~
Parelhoen "Fine Champagne"
groentenloempia in de oven,
aardappelspiesje
OF
Kabeljauw, lamsoor, kikkererwt,
tomaat, chorizo & groene kruidenpuree
~
Nectarine, brownie,
coulis van framboos & vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,50)
3 gangen: € 48,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 52,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 57,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)