De Pepermolen stelt voor:
Lunch:
€ 29,00 p.p.
Wordt geserveerd op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
(met uitzondering van feestdagen).
Ze bestaat uit soep of voorgerecht & keuze uit 2 hoofdgerechten.
Steeds wisselend volgens marktaanbod.
We werken uitsluitend met dagverse producten.
Menukaart:
Menu:
Wortelsoepje met Zahtar
& kikkererwten
OF
Waldorf Salad met
gebakken coquille
OF
Stoofpotje van varkenswang
en lamszwezerik
~
Eend met compote van vijg en rode ui,
wortel en gratin
OF
Kabeljauw met limoen, groene kool,
mousselineaardappelen
~
Crème brûlée met amaretto
& speculoos-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,50)
3 gangen: € 48,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 52,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 57,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 6,50
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 11,00
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Wortelsoepje met Zahtar
& kikkererwten € 14,00
Waldorf Salad met gebakken coquille
als VG € 23,00
als HG € 33,00 (met Griekse pasta)
Stoofpotje van varkenswang & lamszwezerik
als VG € 22,00
als HG € € 32,00 (met huisgemaakte kroketjes)
Kabeljauw met limoen, groene kool,
mousselineaardappelen
HG € 32,00
Eend met compote van vijg en rode ui,
wortel, gratin
HG € 33,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 17,00 / HG € 24,00
Huisgemaakte kroketjes van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 21,00 / HG € 30,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 21,00 / HG €30,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 32,00
Ossenhaas “Belgisch wit-blauw”
“De Pepermolen” € 35,00
met pepersaus € 33,50
met béarnaise € 33,50
champignonsaus € 34,00
natuur € 33,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 35,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 15,00
Kipfiletje: € 14,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 16,00 / 2 stuks: € 24,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 14,00
Crème brûlée met amaretto
en speculoosijs € 13,50
Dame Blanche € 10,00
Dame Noire € 10,50
Vanille-ijs € 9,00
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 12,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 13,00
Sorbet € 10,00
Chocolademousse € 8,50
Tiramisu met gemarineerde rozijntjes
& amandelen € 9,50
Crème Brûlée € 11,00
Coupe Colonel: the smooth version € 13,50
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 6,00
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2022)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
Oude witte porto "10 years old" Niepoort - € 11,00
Menu:
Van donderdag 5 tem
maandagmiddag 30 oktober
Soepje van butternut,
ricotta met groene kruiden
OF
Goudbrasem, spitskool,
mousseline
OF
Rundscarpaccio met knolselder
& Parmezaan
~
Hertenkalffilet, herfstgarnituur
en huisgemaakte kroketjes
OF
Heek, risotto, boschampignons
~
Peer, brownie, karamel,
vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,50)
3 gangen: € 49,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 53,50 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 59,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
€ 29,00 p.p.
Wordt geserveerd op maandag-, donderdag- en vrijdagmiddag
(met uitzondering van feestdagen).
Ze bestaat uit soep of voorgerecht & keuze uit 2 hoofdgerechten.
Steeds wisselend volgens marktaanbod.
We werken uitsluitend met dagverse producten.
Menukaart:
Menu:
Wortelsoepje met Zahtar
& kikkererwten
OF
Waldorf Salad met
gebakken coquille
OF
Stoofpotje van varkenswang
en lamszwezerik
~
Eend met compote van vijg en rode ui,
wortel en gratin
OF
Kabeljauw met limoen, groene kool,
mousselineaardappelen
~
Crème brûlée met amaretto
& speculoos-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,50)
3 gangen: € 48,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 52,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 57,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 6,50
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 11,00
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Wortelsoepje met Zahtar
& kikkererwten € 14,00
Waldorf Salad met gebakken coquille
als VG € 23,00
als HG € 33,00 (met Griekse pasta)
Stoofpotje van varkenswang & lamszwezerik
als VG € 22,00
als HG € € 32,00 (met huisgemaakte kroketjes)
Kabeljauw met limoen, groene kool,
mousselineaardappelen
HG € 32,00
Eend met compote van vijg en rode ui,
wortel, gratin
HG € 33,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 17,00 / HG € 24,00
Huisgemaakte kroketjes van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 21,00 / HG € 30,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 21,00 / HG €30,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 32,00
Ossenhaas “Belgisch wit-blauw”
“De Pepermolen” € 35,00
met pepersaus € 33,50
met béarnaise € 33,50
champignonsaus € 34,00
natuur € 33,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 35,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 15,00
Kipfiletje: € 14,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 16,00 / 2 stuks: € 24,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 14,00
Crème brûlée met amaretto
en speculoosijs € 13,50
Dame Blanche € 10,00
Dame Noire € 10,50
Vanille-ijs € 9,00
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 12,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 13,00
Sorbet € 10,00
Chocolademousse € 8,50
Tiramisu met gemarineerde rozijntjes
& amandelen € 9,50
Crème Brûlée € 11,00
Coupe Colonel: the smooth version € 13,50
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 6,00
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2022)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
Oude witte porto "10 years old" Niepoort - € 11,00
Menu:
Van donderdag 5 tem
maandagmiddag 30 oktober
Soepje van butternut,
ricotta met groene kruiden
OF
Goudbrasem, spitskool,
mousseline
OF
Rundscarpaccio met knolselder
& Parmezaan
~
Hertenkalffilet, herfstgarnituur
en huisgemaakte kroketjes
OF
Heek, risotto, boschampignons
~
Peer, brownie, karamel,
vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 6,50)
3 gangen: € 49,00 p.p. (soep OF voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 53,50 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 59,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)