Paasmenu
Sprankelend aperitief
& enkele hartige hapjes
~
Aspergesoepje met gerookte zalm
~
Gebakken coquille, risotto
van Griekse pasta met truffel
~
Sorbet van citroen
met granité van Mojito
~
Lamsfilet, peultjes,
venkel met chorizo & aardappelgratin
OF
Groenlandse heilbotfilet, oesterzwam,
spinazie, mousseline, puree
~
Paasdessert
€ 69,00 p.p.
& enkele hartige hapjes
~
Aspergesoepje met gerookte zalm
~
Gebakken coquille, risotto
van Griekse pasta met truffel
~
Sorbet van citroen
met granité van Mojito
~
Lamsfilet, peultjes,
venkel met chorizo & aardappelgratin
OF
Groenlandse heilbotfilet, oesterzwam,
spinazie, mousseline, puree
~
Paasdessert
€ 69,00 p.p.
♥ Tip: : Glas Champagne “Perrot-Batteux 1er Cru Blanc de Blancs”
als aperitief: + € 5,00
♥ Tip: assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut, ipv dessertbord:
+ € 6,50
Deze menu wordt steeds per tafel geserveerd.
Op vrijdagavond 7,
zaterdag 8, zondagmiddag 9 (volzet)
& maandagmiddag 10 april
(op die dagen is er ook à la carte mogelijk)
als aperitief: + € 5,00
♥ Tip: assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut, ipv dessertbord:
+ € 6,50
Deze menu wordt steeds per tafel geserveerd.
Op vrijdagavond 7,
zaterdag 8, zondagmiddag 9 (volzet)
& maandagmiddag 10 april
(op die dagen is er ook à la carte mogelijk)