Paasmenu
Sprankelend aperitief
& enkele hartige hapjes
~
Agnes Sorel-roomsoepje
~
Schelvis, asperge,
wortel en chorizo,
jus van erwt
~
Sorbet van citroen
met granité van "Moscow Mule"
~
Lamsfilet, gevulde groentjes,
& gratin met rozemarijn
OF
Pladijs, venusschelp, venkel,
couscous met champignons
~
Paasdessert
€ 69,00 p.p.
& enkele hartige hapjes
~
Agnes Sorel-roomsoepje
~
Schelvis, asperge,
wortel en chorizo,
jus van erwt
~
Sorbet van citroen
met granité van "Moscow Mule"
~
Lamsfilet, gevulde groentjes,
& gratin met rozemarijn
OF
Pladijs, venusschelp, venkel,
couscous met champignons
~
Paasdessert
€ 69,00 p.p.
♥ Tip: : Glas Champagne “Perrot-Batteux 1er Cru Blanc de Blancs”
als aperitief: + € 6,00
♥ Tip: assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut, ipv dessertbord:
+ € 7,00
Deze menu wordt steeds per tafel geserveerd.
Vanaf vrijdag 29 maart tem 7 april
(op die dagen is er ook à la carte mogelijk)
als aperitief: + € 6,00
♥ Tip: assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut, ipv dessertbord:
+ € 7,00
Deze menu wordt steeds per tafel geserveerd.
Vanaf vrijdag 29 maart tem 7 april
(op die dagen is er ook à la carte mogelijk)