Take Away Kerstavond
Menu
Soepje van butternut met gember
~
Verse pasta met kabeljauw, kalfsjus, boschampignons,
truffel en Parmezaan
OF
Vol-au-vent van fazant met varkenswangetjes, peertje met veenbessen,
groene kool & huisgemaakte kroketjes
~
Huisgemaakt chocoladetaartje met crème anglaise
€ 40,00 p.p.
Gerechten à la carte
Soepje van butternut met gember: € 9,00 p.p. (0,33L) OF € 18,00/ L
Vol-au-vent van fazant met varkenswangetjes, peertje
met veenbessen, groene kool
& huisgemaakte kroketjes: € 26,00 .p.p.
Verse pasta met kabeljauw, kalfsjus, boschampignons,
truffel en Parmezaan: € 26,00 p.p.
(Dit gerecht kan ook vegetarisch)
Huisgemaakte kroketjes: € 3,00/ 10 stuks
Huisgemaakt chocoladetaartje met crème anglaise: € 9,00 p.p.
Af te halen op zaterdag 24 december
tussen 10u en 12u
Opgelet! Uw reservatie is slechts definitief na onze bevestiging.
Bestellen kan tot en met 21 december!
Een gedetailleerde handleiding voor het opwarmen & dresseren van de gerechten is steeds voorzien
Een gedetailleerde handleiding voor het opwarmen & dresseren van de gerechten is steeds voorzien