Take Away Kerstavond
Menu
Bisque van grijze garnalen met Armagnacroom
~
Kalfsfilet, wintergarnituur & huisgemaakte kroketjes
OF
Zeebaars, groene kool, boschampignons,
verse pasta en truffel
~
Duo van donkere en witte chocolade
met coulis van rood fruit
€ 44,00 p.p.
Gerechten à la carte
Tomatensoep en balletjes met ras-el-hanout:
€ 8,00 p.p. (0,33L) OF € 17,00/ L
Bisque van grijze garnalen met Armagnacroom:
€ 12,00 p.p. (0,33L) OF € 25,00/ L
Stoofpotje van varkenswangetjes, wintergroentjes
en huisgemaakte kroketjes: € 26,00 .p.p.
Kalfsfilet, wintergarnituur
en huisgemaakte kroketjes: € 29,00 p.p.
Zeebaars, groene kool, boschampignons,
verse pasta & truffel
: € 29,00 p.p.
(Dit gerecht kan ook vegetarisch)
Huisgemaakte kroketjes: € 3,50/ 10 stuks
Duo van donkere en witte chocolade met
coulis van rood fruit: € 10,00 p.p.
Af te halen op zondag 24 december
tussen 10u en 12u
Opgelet! Uw reservatie is slechts definitief na onze bevestiging.
Bestellen kan tot en met 21 december!
Een gedetailleerde handleiding voor het opwarmen & dresseren van de gerechten is steeds voorzien
Een gedetailleerde handleiding voor het opwarmen & dresseren van de gerechten is steeds voorzien