Take Away Kerst
Menu
Soepje van butternut met gember & Breydelspekjes
~
Medaillon van gevulde fazant "Fine Champagne"
wintergarnituur en gratin dauphinois
OF
Koolvishaas, pureetje met groene kool,
Nantua-saus, schorseneer, tomaat
~
Huisgemaakt chocoladetaartje
met coulis van rood fruit
€ 44,00 p.p.
Hertenkalffilet ipv fazant: + € 3,00 p.p.
Gerechten à la carte
Tomatensoep en balletjes met ras-el-hanout:
€ 8,00 p.p. (0,33L) OF € 17,00/ L
Soepje van butternut met gember en Breydelspekjes:
€ 9,00 p.p. (0,33L) OF € 18,00/ L
Medaillon van gevulde fazant "Fine Champagne",
wintergarnituur en gratin: € 30,00 .p.p.
Hertenkalffilet, wintergarnituur
en huisgemaakte kroketjes: € 33,00 p.p.
Koolvishaas, pureetje met groene kool, Nantua-saus,
schorseneer, tomaat:
€ 30,00 p.p.
(Dit gerecht kan ook volledig vegetarisch)
Huisgemaakte kroketjes: € 3,50/ 10 stuks
Huisgemaakt chocoladetaartje met
coulis van rood fruit: € 10,00 p.p.
Af te halen op dinsdag 24 december
tussen 10u en 12u
Soepje van butternut met gember & Breydelspekjes
~
Medaillon van gevulde fazant "Fine Champagne"
wintergarnituur en gratin dauphinois
OF
Koolvishaas, pureetje met groene kool,
Nantua-saus, schorseneer, tomaat
~
Huisgemaakt chocoladetaartje
met coulis van rood fruit
€ 44,00 p.p.
Hertenkalffilet ipv fazant: + € 3,00 p.p.
Gerechten à la carte
Tomatensoep en balletjes met ras-el-hanout:
€ 8,00 p.p. (0,33L) OF € 17,00/ L
Soepje van butternut met gember en Breydelspekjes:
€ 9,00 p.p. (0,33L) OF € 18,00/ L
Medaillon van gevulde fazant "Fine Champagne",
wintergarnituur en gratin: € 30,00 .p.p.
Hertenkalffilet, wintergarnituur
en huisgemaakte kroketjes: € 33,00 p.p.
Koolvishaas, pureetje met groene kool, Nantua-saus,
schorseneer, tomaat:
€ 30,00 p.p.
(Dit gerecht kan ook volledig vegetarisch)
Huisgemaakte kroketjes: € 3,50/ 10 stuks
Huisgemaakt chocoladetaartje met
coulis van rood fruit: € 10,00 p.p.
Af te halen op dinsdag 24 december
tussen 10u en 12u
Opgelet! Uw reservatie is slechts definitief na onze bevestiging.
Een gedetailleerde handleiding voor het opwarmen &
dresseren van de gerechten is steeds voorzien
dresseren van de gerechten is steeds voorzien