Voorgerechten:
Gebakken coquille € 19.00
pesto, cannelloni met fijne groentjes en zure room
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast € 15.00
warme verse vijg met gefrituurde prei
en eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
Ganzenleverterrine € 21.00
vijgenchutney met gember, gelei van passievrucht
Aspergevelouté € 11.00
met geraspte Cheddar en pijnboompitten
Carpaccio van rundsvlees € 19.00
met raketsla en zongedroogde tomaten
Huisgemaakt kroketjes (2) € 19.00
van kalfszwezerik, fris slaatje
Asperges op Vlaamse wijze € 19.00
Asperges met gerookte zalm € 20.00
pompelmoes-botersausje, koriander
pesto, cannelloni met fijne groentjes en zure room
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast € 15.00
warme verse vijg met gefrituurde prei
en eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
Ganzenleverterrine € 21.00
vijgenchutney met gember, gelei van passievrucht
Aspergevelouté € 11.00
met geraspte Cheddar en pijnboompitten
Carpaccio van rundsvlees € 19.00
met raketsla en zongedroogde tomaten
Huisgemaakt kroketjes (2) € 19.00
van kalfszwezerik, fris slaatje
Asperges op Vlaamse wijze € 19.00
Asperges met gerookte zalm € 20.00
pompelmoes-botersausje, koriander
Om iedereen zo vlot mogelijk te bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten te beperken tot max. 4
Één voorgerechtje geserveerd enkel als hoofdgerecht: + € 3,00 p.p.
♥ Tip: Tussengerecht: Sorbet van citroen met wodka of champagne - € 8,00 ♥
♥ Tip: Glaasje zoete witte wijn voor bij de ganzenleverterrine - € 5,50 ♥
La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2015
OF
Oude witte porto “10 year old” Andresen - € 9,50
vragen we het verschillend aantal gerechten te beperken tot max. 4
Één voorgerechtje geserveerd enkel als hoofdgerecht: + € 3,00 p.p.
♥ Tip: Tussengerecht: Sorbet van citroen met wodka of champagne - € 8,00 ♥
♥ Tip: Glaasje zoete witte wijn voor bij de ganzenleverterrine - € 5,50 ♥
La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2015
OF
Oude witte porto “10 year old” Andresen - € 9,50