De Pepermolen stelt voor:
Menu:
Soepje van geroosterde paprika
met mascarpone
OF
Vitello tonnato
OF
Gegratineerde halve babykreeft
met mozzarella, fris slaatje
~
Zeebaars, venkel,
pureetje met tomatade, blanke botersaus
OF
Kalfslende, krokant groentenrolletje,
maïspannenkoekje, truffelsausje
~
Nectarine, coulis van framboos,
amandel, crumble, vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 7,00)
3 gangen: € 50,00 p.p. (soep, hoofdgerecht & dessert)
€ 54,00 (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 59,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 63,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 7,00
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 11,00
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Soepje van geroosterde paprika
met mascarpone € 15,00
Vitello tonato
VG € 22,00
als HG € 32,00
(met gebakken rozemarijnaardappeltjes)
Gegratineerde halve babykreeft
met mozzarella
als VG € 24,00
als HG € € 35,00
(volledige kreeft, met wilde rijst)
Zeebaars, venkel, pureetje met tomatade,
blanke botersaus
HG € 33,00
Kalfslende, krokant groentenrolletje,
maïspannenkoekje, truffelsausje
HG € 34,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 18,50 / HG € 25,00
Huisgemaakte kroketjes van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 22,00 / HG € 32,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 22,00 / HG €32,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 34,00
Ossenhaas “Belgisch wit-blauw”
OF
Black Angus Rib-eye
“De Pepermolen” € 36,00
met pepersaus € 34,50
met béarnaise € 34,50
champignonsaus € 35,00
natuur € 34,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 38,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
(tem 12 jaar)
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 15,00
Kipfiletje: € 14,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 16,00 / 2 stuks: € 24,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 14,50
Soepje van aardbeien, witte chocolade
en vanille-ijs € 15,00
Dame Blanche € 10,00
Dame Noire € 10,50
Vanille-ijs € 9,00
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 12,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 13,00
Sorbet € 10,00
Crème Brûlée € 11,00
Chocolademousse € 8,50
Tiramisu met gemarineerde rozijntjes
& amandelen € 9,50
Crème brûlée € 11,00
Coupe Colonel € 13,50
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 6,00
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2022)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
Oude witte porto "10 years old" Niepoort - € 11,00
Menu:
Vanaf donderdag 25 juli tem maandag 19 augustus
Soepje van geroosterde paprika
met mascarpone
OF
Vitello tonnato
OF
Gegratineerde halve babykreeft
met mozarella, fris slaatje
~
Zeebaars, venkel,
pureetje met tomatade, blanke botersaus
OF
Kalfslende, krokant groentenrolletje,
maïspannenkoekje, truffelsausje
~
Nectarine, coulis van framboos,
amandel, crumble, vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
“Kaasmeesters Callebaut” (€ + 7,00)
Soepje van geroosterde paprika
met mascarpone
OF
Vitello tonnato
OF
Gegratineerde halve babykreeft
met mozzarella, fris slaatje
~
Zeebaars, venkel,
pureetje met tomatade, blanke botersaus
OF
Kalfslende, krokant groentenrolletje,
maïspannenkoekje, truffelsausje
~
Nectarine, coulis van framboos,
amandel, crumble, vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
"Kaasmeesters Callebaut"
(€ + 7,00)
3 gangen: € 50,00 p.p. (soep, hoofdgerecht & dessert)
€ 54,00 (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
4 gangen: € 59,00 (soep, voorgerecht, hoofdgerecht & dessert)
€ 63,00 p.p. (2 voorgerechten, hoofdgerecht & dessert)
♥ Afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: + € 7,00 p.p.
♥ Tip: *Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut,
met huisgemaakte uien-gembercompote:
i.p.v. dessert: + € 7,00
voor het dessert: + € 12,00
Lekker bij kaas:
Oude witte porto “10 years old” Niepoort - € 11,00
Een aanpassing in de menu wordt steeds aangerekend
!! Vanaf 6 personen vragen we het menu te kiezen of
de gerechten op voorhand te bespreken !!
À La carte
Soepje van geroosterde paprika
met mascarpone € 15,00
Vitello tonato
VG € 22,00
als HG € 32,00
(met gebakken rozemarijnaardappeltjes)
Gegratineerde halve babykreeft
met mozzarella
als VG € 24,00
als HG € € 35,00
(volledige kreeft, met wilde rijst)
Zeebaars, venkel, pureetje met tomatade,
blanke botersaus
HG € 33,00
Kalfslende, krokant groentenrolletje,
maïspannenkoekje, truffelsausje
HG € 34,00
Als afzakkertje tussen voor- & hoofdgerecht:
Sorbet van citroen met champagne of vodka: € 7,00
Onze Klassiekers
Geitenkaas uit Zuienkerke op notentoast,
warme verse vijg met gefrituurde prei
& eikenblad met pistache en amandelvinaigrette
VG € 18,50 / HG € 25,00
Huisgemaakte kroketjes van kalfszwezerik,
fris slaatje
VG € 22,00 / HG € 32,00
Carpaccio van rundsvlees met raketsla
& zongedroogde tomaten
VG € 22,00 / HG €32,00
Gebakken sliptongetjes “Meunière”
€ 34,00
Ossenhaas “Belgisch wit-blauw”
OF
Black Angus Rib-eye
“De Pepermolen” € 36,00
met pepersaus € 34,50
met béarnaise € 34,50
champignonsaus € 35,00
natuur € 34,00
Gebakken kalfszwezerik en z’n jus,
prei, pureetje met olijfolie
€ 38,00
Aangezien wij à la minute werken
en iedereen zo vlot mogelijk willen bedienen,
vragen we het verschillend aantal gerechten
te beperken tot max. 4
Voor de allerkleinsten:
(tem 12 jaar)
Alle gerechten in de menukaart kunnen in kinderportie klaargemaakt worden.
Kindersteak: € 15,00
Kipfiletje: € 14,00
Sliptongetje: 1 stuk: € 16,00 / 2 stuks: € 24,00
Hierbij horen sla & tomaat of warme groentjes of appelmoes.
Deze gerechtjes worden met aardappeltjes of
frietjes geserveerd.
!! Ivm de allergenen in onze gerechten, vraag informatie aan Joke of Shaun !!
De Nagerechten
Assortiment fijne kazen, geselecteerd door kaasmeesters Callebaut
met uien-gembercompote € 14,50
Soepje van aardbeien, witte chocolade
en vanille-ijs € 15,00
Dame Blanche € 10,00
Dame Noire € 10,50
Vanille-ijs € 9,00
Vanille-ijs met huisbereide advocaat € 12,00
Vanille-ijs met huisbereide
advocaat en chocoladesaus € 13,00
Sorbet € 10,00
Crème Brûlée € 11,00
Chocolademousse € 8,50
Tiramisu met gemarineerde rozijntjes
& amandelen € 9,50
Crème brûlée € 11,00
Coupe Colonel € 13,50
♥Tips:
Glaasje zoete witte wijn - € 6,00
(La Demoiselle, Domaine Laballe, Côtes de Gascogne 2022)
~
Madeira “10 years old”, Verdelho, Barbeito - € 13,50
~
Aanrader bij kaasbordje:
Oude witte porto "10 years old" Niepoort - € 11,00
Menu:
Vanaf donderdag 25 juli tem maandag 19 augustus
Soepje van geroosterde paprika
met mascarpone
OF
Vitello tonnato
OF
Gegratineerde halve babykreeft
met mozarella, fris slaatje
~
Zeebaars, venkel,
pureetje met tomatade, blanke botersaus
OF
Kalfslende, krokant groentenrolletje,
maïspannenkoekje, truffelsausje
~
Nectarine, coulis van framboos,
amandel, crumble, vanille-ijs
OF
Dame Blanche
OF
Kaasbordje
“Kaasmeesters Callebaut” (€ + 7,00)