Take Away Kerstavond
Menu
Bisque van grijze garnalen met Armagnacroom
~
Kalfsfilet, wintergarnituur & huisgemaakte kroketjes
OF
Zeebaars, groene kool, boschampignons,
verse pasta en truffel
~
Duo van donkere en witte chocolade
met coulis van rood fruit
€ 44,00 p.p.
Gerechten à la carte
Tomatensoep en balletjes met ras-el-hanout:
€ 8,00 p.p. (0,33L) OF € 17,00/ L
Bisque van grijze garnalen met Armagnacroom:
€ 12,00 p.p. (0,33L) OF € 25,00/ L
Stoofpotje van varkenswangetjes, wintergroentjes
en huisgemaakte kroketjes: € 26,00 .p.p.
Kalfsfilet, wintergarnituur
en huisgemaakte kroketjes: € 29,00 p.p.
Zeebaars, groene kool, boschampignons,
verse pasta & truffel:
€ 29,00 p.p.
(Dit gerecht kan ook vegetarisch)
Huisgemaakte kroketjes: € 3,50/ 10 stuks
Duo van donkere en witte chocolade met
coulis van rood fruit: € 10,00 p.p.
Af te halen op zondag 24 december
tussen 10u en 12u
Opgelet! Uw reservatie is slechts definitief na onze bevestiging.
Een gedetailleerde handleiding voor het opwarmen &
dresseren van de gerechten is steeds voorzien
dresseren van de gerechten is steeds voorzien